Suntem specializati in: arbitraj international, achizitii publice, constructii & FIDIC

Furnizam servicii de consultanta juridica pentru mediul de afaceri cu privire la arbitraj international, achizitii publice, constructii & FIDIC, societati, telecomunicatii, imobiliar, concurenta, insolventa, bancar, munca si administrativ.

Furizam servicii de asistenta si reprezentare juridica in principal in dispute de arbitraj international, achizitii publice, constructii & FIDIC. Suntem specializati in litigii de arbitraj international solutionate pe baza urmatoarelor reguli: ICC Paris, UNCITRAL, LCIA Londra, Swiss Rules, CCIR. De asemenea, suntem specializati in asistarea si reprezentarea clientilor nostri in dispute de achizitii publice, contencios administrativ, procedura insolventei, precum si in alte proceduri judiciare.

Afla mai multe despre noi
SERVICII

Consultanta

In calitate de consultanti legali, ne integram activitatea in cadrul organizatiilor clientilor nostri, scopul fiind sa furnizam informatii clare si intemeiate din punct de vedere legal, pe baza carora clientii nostri sa ia decizii si sa isi structureze afacerile.

Constructii & FIDIC

Ne-am dezvolat o practica extinsa si astfel detinem o experienta considerabila in domeniul constructiilor. Am furnizat servicii de consultanta juridica pentru clienti actionand in calitate de beneficiari finali, antreprenori generali, antreprenori de specialitate, subcontractori, ingineri sau consultanti in domeniul constructiilor.

Proceduri de achizitii publice

Beneficiind de o buna cunoastere a legislatiei romanesti primare si secundare în domeniul achizitiilor publice, si tinand cont de succesul pe care l-am inregistrat la contestarea rezultatelor procedurilor de achizitie publica, ne-am dezvoltat o practica de consultanta juridica in acest domeniu.

SERVICII

LITIGII

Suntem specializati in furnizarea serviciilor de asistenta si reprezentare juridica in litigii de dreptul afacerilor, cu precadere in: arbitraj international, achizitii publice, constructii & FIDIC.

Arbitraj

Suntem in principal implicati in proceduri de arbitraj intenational si intern, putand asista clientii in astfel de dispute solutionate conform urmatoarelor reguli de arbitraj: Regulile de Arbitraj ICC; Regulile de Arbitraj UNCITRAL; Regulile de Arbitraj LCIA; Regulile Elvetiene de Arbitraj International; Regulile de Procedura Arbitrala ale Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Achizitii publice

Un alt domeniu important al practicii noastre litigante este in legatura cu sectorul achizitiilor publice din Romania. In ultimii ani ne-am construit o practica extinsa si incununata cu succes in ceea ce priveste contestarea rezultatelor procedurilor de achizitie publica ce au fost considerate ilegale sau neîntemeiate de catre clientii nostri.


Arbitraj

Achizitii publice

Constructii & FIDIC

Administrativ

Afaceri corporative

Insolventa

Imobiliare

Telecomunicatii

Concurenta

Munca


 

VIZITEAZA-NE

Bucuresti  Sector 2  020305

str. Gheorghe Titeica nr. 206-208 Studio 01

Tel: +40372.985.876

Fax: +40372.899.291

Email: office@ionchivu.ro